• header-over-ons.jpg

« Terug

Start nieuwbouw woonzorggebouw Gemiva aan Magalhaeslaan in Gouda

Woonzorggebouw Gemiva Magalhaeslaan Gouda Ondertekening.jpeg24 jul

PERSBERICHT - Op dinsdag 23 juli 2024 vond de ondertekening plaats van de aannemingsovereenkomst voor het nieuwe woonzorggebouw aan de Magalhaeslaan in Gouda. Dit officiële moment markeerde een belangrijke stap voor Gemiva, gehandicaptenzorg, en aannemer De Vries en Verburg Bouw.

Ondertekeningsmoment
De ondertekening vond plaats op het kantoor van Gemiva door algemeen directeur de heer Aantjes, commercieel directeur de heer Dekker, bestuurder mevrouw Lewis, en regiodirecteur Gouda en omstreken mevrouw Taveirne.

"Deze ondertekening markeert een belangrijke stap in het realiseren van moderne faciliteiten voor mensen met een beperking, die hard nodig zijn in onze regio," aldus bestuurder Marjolijne Lewis.

Planning, projectontwikkeling en ontwerp
Na het zomerreces wordt gestart met de sloop van het huidige gebouw. Het nieuwe pand, ontworpen door Bronsvoort Blaak Architecten, zal moderne woonzorgvoorzieningen bieden. De projectontwikkeling wordt door Gemiva zelf gedaan en het proces wordt begeleid door Alphaplan adviseurs in bouwen. Er wordt ook veel aandacht besteed aan duurzaamheid, met de toepassing van een sedumdak en zonnepanelen. Een groot deel van de tuin wordt vergroend om hittestress en het opwarmen van de gebouwde omgeving te reduceren.

Over Gemiva
Gemiva ondersteunt in Zuid-Holland mensen die door een handicap, chronische ziekte of andere beperking zorg of begeleiding nodig hebben. Voor meer informatie over woonlocatie Magalhaeslaan verwijzen we graag naar gemiva.nl/locaties/magalhaeslaan.

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven